Scrappträff

God middag!

Igår hade jag fyra goa tjejer här på scrappträff. Kanonmysigt var det. Jättekul att få se vad alla hittar på och få nya ideér och framför allt att få prata med någon som förstår vad man säger ;) Fia var också med en hel del och fick flera kort gjorda. Perfekt med ett litet loppisbord också. Jag blev tre stämplar, en distress refill och tolv påsar droppar rikare. Ser fram emot att träffa allihop igen snart!

Tre kort gjorde jag klart igår så här kommer lite bilder



Jag var på 20-årsfest igår kväll så jag passade på att göra ett kort till födelsedagsgrisen. Papper från S E I, cuttlebuggade fancy pants-bokstäver med 3D-lack, en sko som jag klippt ut efter en mall, en liten blomma från K & Company (om jag inte minns fel) och några små blingstenar så var det klart.



Ett julkort var jag ju också tvungen att göra ;) Mönderpappret är från My Minds Eye tror jag bestämt. Stämpel från Stämpelboden (hittat på loppisbordet) är färglagd med akvarellpennor. De vita delarna på mössan har jag även dränkt i glitterlim och 3D-lack. Uppe i vänstra hörnet har jag stämplat och embossat texten God Jul, men tyvärr kom det inte riktigt fram som jag hade önskat. Organzaband, tre små droppar, en liten blombukett och ett hjärta av pearlmaker fick också pryda kortet



Sista kortet hade jag ingen tanke om hur det skulle bli utan gjorde bara vad som föll mig in. Tog vit cardstock som jag sprayade med en hemmagjord mist av worn lipstick distress och vatten. Stämplade sen lite swirlar med min Vintage Photo dyna. En bukett blommor, en vellum sticker och lite pearlmaker, sen tog det lite stopp kände jag. Lämnade tagen tom för att kunna skriva något passande där när jag vet hur kortet ska användas.

Idag blir det också lite småpyssel är tanken. Ska packa in julkalenderpaketen så att de kommer iväg i veckan bla.

Ha en härlig söndag!
Kram Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0