Äntligen!Mina Promarkers kom idag! Köpte dem hos Scraplyckan, bra pris och snabb leverans! Har testat dem lite idag och är supernöjd. Det är lagom lätt och blir riktigt snyggt, sen kan man ju lära sig lite fler tekniker också så blir det ännu roligare!Ett första försök. Det  var inte helt lätt att hålla sig innanför linjerna eftersom färgen flyter ut en del. Men övning ger färdighet, så jag är helt övertygad om att det blir lättare snart!"Gör något i stil med det rosa, fast i grönt" - Mamma ville ha ett kort till en kompis som fyller år, så jag passade på att göra ett till henne när jag ändå lekte med mina nya pennor. Samma stämpel som på det rosa kortet jag lagt in tidigare (eftersom pappret jag köpte till promarkerpennorna är lite skörare än det jag använde till den rosa råkade jag ta sönder glorian, men det blev rätt okej ändå ;P). Mamma hade inte bestämt sig för vad hon ville att det skulle stå i tagen så det får hon skriva dit själv. Designpappret är också det från Panduro.


Ska jobba imorgon igen, så nu är det läggdags...

Ha det najs!
Anna


Promarkers

Jag köpte tuschpennor på Panduro för någon vecka sedan, men jag var inte speciellt nöjd med dem. Till detaljer fungerar de jättebra, men när man ska måla lite större ytor blir det för randigt. Sen tycker jag att det är jättetråkigt med vanliga färgpennor, så nu har jag beställt Promarkers. Vad jag har förstått så är det favoriterna för de flesta "pysslarna", så jag kunde inte låta bli att skicka efter några stycken. Nu går jag bara och väntar på att de ska komma med posten så att jag själv kan få bilda mig en uppfattning. Jag betalade dem nu ikväll, så förhoppningsvis hinner jag få dem innan helgen.

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig och få ett par timmars välförtjänt sömn!

Puss & Kram
Anna :)

Till Dig

 

Invigningsbilden får bli på ett väldigt enkelt kort som jag gjorde i veckan.

Ängeln är en stämpel från Panduro Hobby som jag färglagt med vanliga färgpennor och lite glitterlim. Sitter fast med häftkuddar för att ge lite 3D-effekt.
Tagen gjorde jag av en mall jag hade liggande hemma. Ritade dit några linjer och skrev på den.

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan hoppsan!

Här har jag tänkt att jag ska dela med mig av vardagliga och högtidliga händelser, visa upp en del av mina olika kreationer och uttrycka åsikter, tankar och funderingar, men vad det faktiskt blir får framtiden utvisa!

Idag har jag jobbat på bra! Hjälper till nu när mammas jobb ska flytta från ett ställe till ett annat. Det har varit mycket packa och ännu mer slänga. Vi var inte hemma förrän vid 20.00, men då hade vi i och för sig hunnit med en runda på City Gross också. Känns som att jag kommer att sova gott i natt!

Nu ska jag försöka få in en invigande bild på någon av mina kreationer innan jag går och lägger mig. Ska bli spännande att se vad jag hittar på datorn.

Puss och hej!

Anna

RSS 2.0