En tur till stora staden och lift nummer fyra

Tjollahopp!

Idag blev det en tur till den stora staden Malmö. Tog bussen som gick 09.20 och klev av vid Värnhem där jag bytade buss för att åka vidare till "Dockan" (Västra Hamnen). En liten promenad därifrån och jag var framme vid Malmö Högskola (eller i alla fall den del där jag ska vara i höst). Kan nästan ta på Turning Torso därifrån ;) Jag tänkte att det kunde vara en bra idé att åka dit i lugn och ro för att kolla hur man tog sig från hållplatsen till skolan så att jag inte står där stressad och vilse på måndagmorgon. Imponerande nog hittade jag med en gång och kunde traska tillbaka till bussen igen. Till saken hör att jag har världens sämsta lokalsinne, så jag är himla nöjd! Känns skönt att ha lite koll inför måndag eftersom jag ändå kommer att behöva hitta rätt lokal ;) Upptäckte att linje 2 också går förbi där, så jag hoppade på den och tog en sväng förbi Gustav Adolfs torg och köpte hem vars en sub till mig och Fia (älska subway, säger jag bara!), samt tog en sväng inom Panduro Hobby. Jag skulle köpa mer stämpelrengöring, men de hade de inte. Det blev ett paket silvrig punchinella (hela 5 meter i deras paket), en taperunner och två ark rosa cardstock. Dyyyrt med 9kr/ark, men jag upptäckte igår att jag har väldigt lite rosa kvar och imorgon börjar Scraplyckans CC... Har lite svårt att tänka mig att jag inte skulle göra någonting i rosa.

En fjärde lift har jag fått ihop till liftkedjan också! (Hoppar på en femte gång, sen får jag nog koncentrera mig på de andra tävlingarna)

Denna gången skulle jag lifta Veronica (direktlänkt till LO:n jag har liftat) och så här blev det!Stämplel från hÄnglar, färglagd med Promarkers. Vit och grön CS som jag har stämplat och clearembossat. (Den vita cardstocken blev för vit, så jag färgade den med Fluid Chalk). En reva mitt i pappret som jag chalkat och "lagat" med organzaband (som jag målat med promarker eftersom den också var för vit) som jag trätt genom ett gäng öljetter. Ganska mycket chalk blev det på kanterna också :)

Imorgon är det dags för en körlektion igen. Har haft lite svårt att komma igång med körningen, så igår när jag var i byn för att köpa fiskgratäng (blev plötsligt väldigt sugen på det igår) gick jag inom körskolan och bokade in alla lektioner jag hade kvar av det 10-paketet som jag fick av mamma och pappa när jag fyllde 19 (nästan ett år sen nu... Fy skäms, Anna!!). Nu har jag i alla fall sju lektioner inbokade under sex veckor, så nu jäklar är det dags att ta sig i kragen. Tycker inte riktigt om körskolans bilar. De är mycket nyare och bättre än mammas som jag har kört i, så allting är så himla mycket känsligare. Särskillt kopplingen är en mardröm. Det går toppen när jag kör med mamma i hennes bil, men när jag kör med körskolan och deras bil går det inte alls. Mycket därför jag inte tyckt att det varit kul och inte kommit igång. Men det är ju som mamma säger, jag måste vänja mig vid deras bilar också, och då är det bättre att ha täta lektioner så att jag lär känna bilen.

Nu ska jag ta och förbereda lite för min femte lift till liftkedjan. Eller i alla fall välja en att lifta så att jag kan förbereda sen ;)

Ha det fint!
Kram Anna


Kommentarer
Postat av: Ylva

WOW, så fin hemsida.

Vore kul att scrappa ihop. Jag bor i malmö

Kram Ylva

2009-11-12 @ 20:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0