Lite nya kort!

God kväll!

Idag blev det en tur till Malmö. Kände inte alls för att gå på festivalen, så det blev en ganska kort tur. Började på JP Hobby. Där var väldigt utrensat, men lite fick jag ihop i alla fall. Lite brads, mönsterpapper, cardstock, en öjlettsättare (som jag inte fått kläm på än), akrylfärg m.m.... Tog en sväng in på Matton påväg till bussen. Skulle kolla på kuvert, men hittade inte det jag letade efter. De hade i alla fall "skolstarspris" på Promarkers. Kostade 28kr/st, så jag har väl sett billigare, men jag konstaterade att här fick jag dem direkt, plus att jag slapp betala frakt, så jag köpte några i alla fall. Jag hade nog hoppats på att hitta lite till, men är ändå nöjd med mina inköp. Längtar ut till pysselhörnan nu ;)

Innan jag försvinner dit tänkte jag att jag skulle lägga ut lite bilder på några av korten jag gjort i dagarna. Har ju, som sagt, kortet till Scraplyckan och ATC:erna som jag inte vill visa upp än. Liften som jag skulle göra gick åt skogen igår. Jag råkade lägga handen i en stämpel som inte hade torkat helt och drog ut färg över hela kortet! Mindre lyckat... Det blir till att göra ett nytt försök ikväll!Först ut ett kort med min nya fina stämpel från Scraplyckan. Så söt (färglagd med Promarkers)! :D Mönsterpapper från Inkido, blomma från Prima, pärlfloss, brad och lite bling. Bokstäverna är cuttlebugs Fancy Pants-alfabet.Stämpel från hÄnglar, alla mönsterpapper från S E I och cupcaken är en bosskut-die som jag lånat av Fia :)Stämpel även här från hÄnglar, denna gång färglagd med Tombow. Mönsterpapper från S E I och superfin ros från Prima!

Sist ut idag blir ett kort som jag gjort till liftkedjan hos Scraplyckan. Jag liftade ett kort av Monika.Stämpel från Bildmålarnas, färglagd med Promarkers. Mönsterpapper från Making Memories.

Det var allt för den här gången. Känns plötsligt inte som att jag fått mycket gjort... ;)

Ha det gott!
Kram Anna


Kommentarer
Postat av: Kicki Alstergren

Sååå söta kort!! :-)Jo, jag hade också en riktigt skrattkväll!!! ;-)Bästa kvällen/ natten på länge! :-)

Kunde bara inte sluta, och ett tag fick vi upp rätt bra hastighet också!!"skrattar fortfarande".....kram

Kicki

2009-08-20 @ 14:34:57
URL: http://scrapkia.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0