Ännu fler julkort

God middag!

Sitter och jobbar med en essä som jag ska lämna in imorgon, men tar en liten paus för att lägga in bilder på två julkort som jag gjorde igår. Känner att jag har fastnat lite på skrivuppgiften, så jag behövde ett litet break. Jag har i alla fall börjat, vilket är ett gott tecken. Det brukar egentligen vara det svåraste för mig. Måste bara försöka hitta lite bra saker att ha med från kurslitteraturen.

Kan också tillägga att jag just nu är väldigt glad att jag har en laptop med batteri. Vi hade precis ett kort strömavbrott här och det hade kunnat bli jobbigt om jag satt vid en stationär dator utan batteri. Då hade datorn slocknat och allt mitt arbete hade varit borta... Men lite tur ska man väl ha ibland ;)

Här kommer i alla fall gårdagens julkort



Först ut ett kort utan mönstrat papper och med massor av glitter. Granen byggde jag med en stämpel som mamma köpte i Göteborg. Den embossade jag sedan med det gröna embossingpulvret som jag fick ifrån födelsedagsswappen. Syns kanske inte riktigt att det ska föreställa en gran, men det ska det i alla fall ;) Snön har jag målat med vit crackle paint och sedan har jag öst på med löst glitter för att få snön lite gnistrande. Stjärnan kommer från samma paket som stämplen som jag använt till granen. Texten skrev jag för hand med min embossingpenna och därefter embossade jag både texten och stjärnorna med mitt superglittriga guldiga embossingpulver. Den söta tomten kommer från Stämpelboden och är färglagd med Promarkers. Lycktan fick lite 3D-lack på sig också.



En närbild. Tycker själv att snön blev riktigt läcker ;)






Till det andra kortet tog jag fram min andra nya magnoliastämpel. Är den inte bedårande söt? ;) Färglagd med promarkers och lite glitterlim för att piffa upp strumporna. Även alla vita partier har fått sig en omgång glitterlim, men med en sort som inte är lika grov (om ni förstår vad jag menar). När jag skulle färglägga upptäckte jag att min Ivory-penna som jag alltid använder till hudfärg var slut! (Kanske inte så konstigt med tanke på hur flitigt jag använt den) Provade vanilla istället och det fungerade alldeles utmärkt. Då passade den nya pennan jag fick i swappen igår jättebra till kinderna. Håller ni inte med? ;) Mönsterpappret kommer från Inkido och är sååå fint tycker jag! Hjärtat har jag ritat förhand, klippt ut i guldigt papper, lagt i en embossingfoler och kört igenom cuttlebugen. En liten reva med spets bakom som jag "lagat" med hjärtbrads och scrappers floss (även dem från swappen). Grenen som Tilda sitter på har jag köpt på JP Hobby. Dekorerade den med några små föda rosenknoppar. Lite pearlmaker (från swappen) i hörnen och kortet var klart.

Hoppas att jag kunnat inspirera lite kanske ;)

Ha det fint!
Kram Anna

Kommentarer
Postat av: Gurkiss

Super snygga kort. Kul att få se lite vad du använt ifrån dina paket :)



Ha de gott.

Kram Gurkiss

2009-12-10 @ 18:09:30
URL: http://gurkiss.com/scrapbooking
Postat av: Erica

Super fina kort du har gjort :D Det är kul att se sakerna går till användning.. Du ska inte på träffen i Helsingborg på ättekulla den 10/1-2010 ?? Du bor i staffanstorp så ja tänkte om du kanske skulle dit :p jag ska dit och scrappa på min födelsedag :D Weii



Kramissar

2009-12-10 @ 22:49:46
URL: http://ericasscrapblogg.blogspot.com
Postat av: Lian

Ville önska dig ett riktigt gott nytt år!

Hoppas du får en fin nyårsafton o en bra fortsättning (nu har du gått en termin va´?)



Kram kram

Lian

2009-12-31 @ 22:32:16
URL: http://www.kexholm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0