Scrapshopping

Hej!

Idag tog jag med mig Fia och åkte in till Malmö. JP Hobby har ju bara öppet på onsdagar nu, och priserna är sänkta med 70%!! Det var ju bara att sätta sig på första bästa buss och åka dit.

Det var ganska utrensat nu (kanske inte så konstigt eftersom hon har reat ut hela butiken sen i början på sommaren), men vi fick ändå ihop en trevlig liten godispåse. Eller, två blev det faktiskt. 

 

Fina färger :)Lite bling hittade vi ocksåEn hjärtpunch och fina PrimablommorLite brads att utöka samlingen medTvå block med cardstock, storlek ca 20x20cm.

Utöver detta köpte vi en himla massa papper. 48 mönstrade och 29 cardstock blev det. Tror att vi köpte minst två av varje sort, om det inte var så att det bara fanns ett kvar, så det var ju inte 48 olika mönstrade papper. Men jag har gärna flera likadana eftersom jag annars lätt blir rädd för att förstöra dem ;) Betalade sammanlagt 450 kr för allt detta, så jag känner mig väldigt nöjd :D

Tyvärr var den vita cardstocken slut, och något blått hittade jag inte heller, så vi gick inom Panduro påväg till bussen hem. Det resulterade i tre mönstrade papper till och sju ark cardstock. Men OJ vad dyrt det kändes när det lilla kalaset hamnade på 105 kr. Jag köper ju inte gärna cardstock för 9 kr/st, men jag behövde vitt och blått och jag behövde några av varje, till några projekt jag har i huvudet, så jag hade inte mycket att välja på tyckte jag ;)

Nu är det snart dags för middag, sen ska jag och Fia sätta oss och pyssla lite. Jag tänkte att hon skulle vara med i Sommarspurtens barntävlingar (under 15), och det har hon gått med på ;)

Ha det fint!
Kramar Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0