Som ett brev på posten

Hejsan hoppsan!

Har inga alster att bjuda på idag, men det kommer. Har några projekt på gång som inte är helt färdiga, och några som visas först när mottagaren har fått dem. Däremot tänkte jag visa varför det var extra kul att kolla i brevlådan idag. Där låg nämligen ett kuvert adresserat till mig med detta innehåll:Detta superhäftiga halsband och det jättefina kortet fick jag av Lian :) Ja, ni kan väl tänka er att jag blev glad? Har stolt gått och skyltat med det här hemma,så nu har jag en avundsjuk mamma, och en avundsjuk syster. Så nu är det min tur att säga "Titta... Kolla!" för jag kommer helt enkelt inte på några bättre ord att använda ;)
 
Idag blev det fika i Lund med en av mina gymnaisekompisar. Eller ja, det var tanken i alla fall, men vi var inte så sugna på att sätta oss på ett trångt café med tanke på värmen, så vi köpte youghurtglass på seven eleven och satte oss i en liten park. Mycket trevligt! Blev en sväng in på Panduro också. Köpte några Brilliance-dynor för att fylla på samlingen som jag påbörjade igår. Lian lovordade dessa i ett mail för ett par dagar sen och eftersom de var på rea nu var jag ju tvungen att köpa några stycken ;) Fina är de, men jag har inte hunnit testa dem ordentligt än, så det tänkte jag ta tag i om en liten stund.

På lördag är det dags för återträffen med gamla låg- och mellanstadieklassen som jag tror att jag berättade om i ett tidigare inlägg. Så imorgon blir det lite förberedelser inför det. Ska bli himla roligt att träffa alla igen. Dem som kommer i alla fall ;) Jag har egentligen ingen större koll på hur många som kommer, eftersom det är många som inte har hört av sig, men eftersom de själva får ta med sig mat och dryck så blir det inga större problem.

Nu ska jag ta tag i ett av projekten jag håller på med. Tanken var egentligen att mottagaren skulle få det imorgon, men jag hann inte börja igår kväll och idag misslyckades jag lite, så jag får nog börja om från början ;) Vi får väl se om jag visar resultatet på måndag eller tisdag, när jag vet att det kommit fram!

Ha det gott!
Kramar Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0