Två klara - Två kvar

Hejsan hoppsan!

Nu har jag gjort klart två av fyra av de sista tävlingarna till Hobbyhusets sommarspurt som avslutas på söndag. Är faktiskt själv imponerad över att jag inte har alla kvar i sista minuten. Men det är väl dags att lära sig att inte skjuta upp allt, nu när inför högskolan.

Tänkte i vanlig ordning visa upp mina alster här också. Den här gången har det blivit två stycken kort.

Tävling 1 gick ut på att tolka en skiss, och så här lyckades jag med det:



Prinsessa från Tingtura färglagd med Promarkers och Sakura Gelly rolls (älskar att få vissa detaljer att glittra ordentligt med dessa). Båda mönsterpapperna kommer från MME. Spetsen, som är inköpt på Stoff och Stil, har jag färgat med rosa brilliance dyna, så även den glittar lite. Blingstenar och lite blommor fick också pryda kortet. De små rosorna har jag också färgat lite med brilliance för att de skulle passa lite bättre in.

Den andra utmaningen har jag inte gjot ännu, så vi hoppar direkt vidare till tävling nummer 3.

Detta var en teknikutmaning, där man skulle ha med en tepåse på sitt alster. Då tyckte jag att det var rätt passande med ett muggkort.



"Mönsterpappret" är en bit tapet som blev över från tapetseringen av mitt rum. Handtaget har jag målat med ljuslila akrylfärg och sedan dekorerat med lite blingstenar för att jag tyckte att det såg lite tråkigt ut först.



Tepåsen sitter fast på insidan av  kortet, liksom en bit vitt papper att skriva en liten hälsning i. Den vita rutan är chalkad med lila fluid chalk och även där lite blingstenar för att piffa till det lite.

Tänkte försöka få lite pyssel gjort idag också, men vi får se hur det blir. Jag brukar tänka så varje dag, men det är inte så ofta det blir som jag har tänkt. Ikväll blir det dock isolering på rummet, vilket jag tror går rätt smärtfritt. Jag har ju TV, dator, pyssel och förhoppnignsvis (om jag tar mig iväg och fixar) en påse med godis ;) Mamma och Pappa ska hem till några kompisar och Fia ska ha sina kompisar här på filmkväll, så jag tänkte ta tillfället i akt att njuta ordentligt av att ha fått ordning på rummet. Fortfarande en del saker som inte är på plats, men det är mest detaljer som ska fixas när tid till det ges. Tyvärr inget jag kan lösa helt på egen hand.

Nu ska jag sätta mig och filosofera över hur jag ska göra de sista två tävlingarna. Ska inspireras av en bild och skapa på tema Sverige... Vi får väl se vad jag hittar på ;)

Ha det gott!
Kramar Anna

Kommentarer
Postat av: Lotta (LoWi)

Kikar in i din mysiga blogg. Så mycket roligt du skapat. Ditt muggkort var jättesmart!



Kram

Lotta

2009-07-28 @ 12:20:07
URL: http://livetmedlotta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0